Breda | Den Bosch

Bram’s Raketvlucht

Bij eRocket kun je groeien. Als iemand dat weet, is het onze Bram! Deze alleskunner begon zijn eRocket avontuur in 2019 en is inmiddels senior en captain den Bosch. Voor zijn carrière bij eRocket volgde Bram een MBO opleiding in Tilburg. Dat hij niet graag stil zit was hier al goed te merken. Zo werd hij ski leraar, kitesurf leraar en zo kunnen we nog wel even door. Vervolgens is Bram HBO commerciële economie en sport management in Rotterdam gaan studeren. De Brabantse gezelligheid kon Bram niet missen, dus verhuisde hij hierna terug naar zijn lanceerstad, Breda. Hier vond hij zijn eerste baan in online marketing. Dit bedrijf was alleen te cowboy voor hem (iets waar we bij eRocket niet van houden). En Bram dus ook niet. Toen kwam eRocket op het pad van Bram. Dit gebeurde via zijn vriendin die door haar werk een connectie had met eRocket. Ook kende Bram (de toen nog vrij nieuwe) eRocketeer Donna. Daarnaast was Erik al een connectie van Bram en dus besloot hij het gewoon te proberen. Na met Donna gebeld te hebben en in gesprek te raken met Erik en Arianne sloot Bram zich aan bij eRocket. Dit was toen nog een echte startup. Een drukke periode vol uitdagingen maar vooral heel veel kansen volgde. Maar dit was natuurlijk geen probleem voor onze Bram 😉.

Bram-Clarijs

Van junior astronaut naar captain den Bosch

Het eerste jaar van Bram ging snel. eRocket stond op dat moment nog in de startblokken. Inmiddels hebben wij voor al onze nieuwe online marketeers trainingen, handleidingen en goede begeleiding. Maar in de tijd van Bram was het zoals hij zelf zegt “gewoon gaan!” Zo belandde hij na twee maanden al bij lead gesprekken van potentiële klanten. Dit was snel en in eerste instantie dacht Bram dat dit niet helemaal zijn ding was. Maar na het binnenhalen van een aantal klanten begon hij er schik in te hebben. “Ik vind het echt leuk, het voelt als echte succes momentjes.” Door uitdagingen als deze aan te gaan ontwikkelde Bram zich snel binnen eRocket. Eind 2021 kreeg Bram na een brainstormsessie de vraag “zou jij dit in den Bosch willen doen?” Zo kwam de tweede vestiging van eRocket tot stand. Waar Bram dus de leiding kreeg. Als hij terug kijkt op de afgelopen jaren vind Bram het tof hoeveel ruimte hij kreeg om zich te ontwikkelen. “Er heeft altijd een goede en motiverende sfeer gehangen. Erik is dan ook altijd positief. We vierden elk succesje en zijn enorm snel gegroeid. We waren op kantoor al blij met een nieuwe koffiemachine die bonen had in plaats van koffiepads. Ons eerste weekendje weg als bedrijf was dan ook echt een feest. Nu gaan we naar Las Vegas. Het is bijzonder om te zien hoeveel er nu staat.”

Ontwikkelen bij eRocket

Groeien kun je bij veel bedrijven, maar bij eRocket stijg je naar nieuwe hoogtes! Hier is ook Bram het mee eens. De platte organisatiecultuur die we hier hebben levert kansen en ruimte om jezelf te ontwikkelen op. “eRocket staat voor constant kansen creëren. Er wordt hier ruimte voor je gemaakt. Je mag hier ook echt mee beslissen.” Voor toekomstige eRocketeers heeft Bram nog wat goeie tips. “Stap uit je comfort zone, zeg overal ja tegen. Bij nieuwe werknemers kijken we of het karakter goed binnen eRocket past. Ik weet niet of we dit meer doen dan andere bedrijven. We verschillen wel als personen, maar zitten op dezelfde golflengte. We werken hier zonder vooroordelen en hebben plezier. Iedereen kan met elkaar overweg en praten. We noemen het niet voor niets een vriendenteam, zo voelt het namelijk echt.”

Toekomstige vlucht

Op welke hoogte Bram en eRocket over enkele jaren vliegt durft Bram nog niet precies te zeggen. Maar doorgroeien doen we hier graag. “Er zijn zo veel uitdagingen. Hoe deze zich ontwikkelen durf ik nog niet te zeggen, maar ik wil altijd door ontwikkelen. Niet stilstaan, als het werkt dan is het vet!”

Bram-Clarijs-eRocket

Vacatures

Wil jij ook zo’n raketvlucht als Bram beleven? Bekijk dan onze vacatures! We groeien momenteel zo hard dat we in zowel Breda als Den Bosch nog nieuwe online marketeers zoeken. Bij eRocket heb je niet alleen een vliegende start, maar wordt je door trainingen en begeleiding een echte allround online marketeer. Benieuwd wie je collega’s dan worden? Neem hier vast een kijkje naar ons vriendenteam. Ook op Instagram en TikTok delen wij veel over ons team en onze online marketing expertises. Ready to step aboard?