Breda | Den Bosch

Een week op vakantie met eRocket

 

Er zitten veel voordelen aan werken bij eRocket. Eén van de leukste voordelen is de jaarlijkse vakantie met eRocket. Dit jaar zijn we met hele team een week naar Malaga geweest. Een onvergetelijke reis waar we je graag meer over vertellen. Daarom praten Bram en Cas je bij over deze bijzondere reis. Bram is een doorgewinterde eRocketeer die het team door de jaren heen heeft zien groeien. Cas daarentegen is een van de nieuwe gezichten bij eRocket. In dit duo interview bespreken ze wat zij van deze week vonden.

Vakantie in Malaga

Cas: Wat was voor jouw het hoogtepunt van deze reis?

Bram: “Met 5 collega’s 10 uur lang in een auto zitten, door de bergen rijden en niet gek worden van elkaar.” Op de donderdag hebben we met het hele team een roadtrip gemaakt langs de witte dorpjes van Spanje. Dat was op papier een hartstikke leuk idee. In praktijk was 10 uur lang in een volgepropte auto zitten toch wel veel. Maar ondanks deze omstandigheden was de sfeer geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen en hebben het enorm naar ons zin gehad.

Bram: Wat is het leukste dat je te weten bent gekomen over je collega’s?

Cas: “Dat ik de persoonlijke kant van al mijn collega’s heb leren kennen.” Op kantoor heb je het vooral over zaken die je op de werkvloer tegenkomt, maar in Malaga kwam je juist heel veel privé dingen te weten. Je leerde je collega’s vooral kennen in een informele omgeving. Wat me dan ook het meeste is bijgebleven is dat Patrick en Hidde constant ‘aan‘ staan’. Dat was hilarisch om mee te mogen maken. 😂

Cas: Hoe vond je de sfeer tijdens de reis?

Bram: “Ik denk dat de sfeer vanaf moment één tot het allerlaatste moment heel gezellig en goed is geweest. Geen irritaties, en ook een sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn, maar ook waarin iedereen juist elkaar opzocht. Een week waarin heel veel humor zat en iedereen betrokken werd in de groep.”

Bram: Hoe zou jij jouw collega’s in privé sfeer beschrijven?

Cas: Je merkt dat iedereen wat meer ontspannen is op vakantie. Maar als ik het in een paar woorden moet omschrijven, dan zijn dat: gezellig, sociaal, open en een omgeving waarin iedereen in zijn waarde gelaten wordt. Dat vind ik persoonlijk heel mooi te zien.

Cas: Wat vond je de leukste activiteit?

Bram: “Haha de balkonsessies. Met zijn allen een villa van 2 hectare hebben en dan op het balkonnetje van 10 vierkante meter gaan zitten met 15 man. Dat was zeker een activiteit op zich.” Het balkon (dat alleen te bereiken was via andermans kamer) was stiekem het leukste plekje van de villa om samen te komen. Op het balkon was het altijd gezellig. Vandaar dat er regelmatig zogenaamde “balkonsessies” plaatsvonden. 

Bram: Wat is jouw hoogtepunt van de afgelopen week?

Cas: “Ik vind het moeilijk om één hoogtepunt te kiezen. Uiteindelijk vond ik het namelijk het leukste om iedereen te leren kennen. Maar als ik toch iets moet kiezen, dan kies ik voor het eten bij El Pimpi. Ik heb daar lekker kunnen eten, leuk kunnen praten met iedereen en veel collega’s beter leren kennen!”

Cas: Wat neem je mee uit deze reis?

Bram: “Misschien wel dat mijn collega’s betere vrienden zijn dan ik had verwacht van te voren. En ondanks dat we twee vestigingen hebben, is de omgang met elkaar toch hetzelfde gebleven. Er zijn geen splitsingen of groepjes gekomen. De omgang is nog steeds hetzelfde als toen we nog één vestiging waren.”

Bram: Wat heb je geleerd van afgelopen week?

Cas: “Dat je zowel op werk als in privésfeer gewoon jezelf kan zijn bij eRocket. Ik merk dat iedereen zich echt openstelt binnen het team. Ik was natuurlijk nog niet zo lang bij eRocket, maar toch heb ik altijd het gevoel gehad dat ik met open armen ben ontvangen door iedereen. De openheid van mensen sprak mij ontzettend aan.”

Cas: Zou je nieuwe eRocketeers aanbevelen om gelijk met ons mee op vakantie te gaan?

Jazeker! Als je overal voor open staat, jezelf durft te zijn en een beetje een sociaal persoon bent. Dan is het super leuk om gelijk met ons mee te gaan. Want je leert zo direct je collega’s op een goede manier kennen.

Cas: En kijk je dan ook gelijk uit naar de Las Vegas vakantie met eRocket?

Bram: “Ik kijk zeker uit naar Las Vegas! Ik kan niet wachten. Dat gaat nog toffer worden. En zeker een aanrader voor iedere nieuwe eRocketeer! ♠️

 

Werken in deze familie-cultuur?

Denk jij nu, ‘Dit is een organisatie die bij mij past!’ Volgend jaar gaan we op een geweldige trip naar Las Vegas. Wil jij hier bij zijn? Bekijk onze vacaturepagina voor meer informatie. Ben jij geïnteresseerd? Aarzel dan niet en neem contact op! Stuur een motivatie en CV naar werkenbij@erocket.nl. We hebben altijd vacatures open staan voor onze vestiging in Breda en Den Bosch. Tot snel!

 

Malaga fietsenBram MalagaWandelen in MalagaGroepsfoto eRocket in MalagaFietsen in Malaga