Breda | Den Bosch

De cultuur van eRocket door de ogen van een stagiair

Alweer bijna één jaar bezig aan mijn vlucht door de ruimte. In februari 2022 kwam ik als afstudeerstagiar binnen bij eRocket. Ik begon mijn avontuur in Breda waar ik de eerste twee weken doorbracht, totdat de sleutel van het kantoor in Den Bosch werd bemachtigd. Wat ik erg fijn vind, is dat het team van eRocket uit iets meer dan 20 personen bestaat. Je kent iedere collega ook op persoonlijk vlak erg goed.

Open en laagdrempelig

Binnen eRocket heerst een zeer open cultuur. De medewerkers van eRocket staan ten alle tijden voor elkaar klaar. Ik merk bovendien dat werkelijk waar iedere collega wil helpen met mijn afstudeeronderzoek. Daarnaast merk ik geen bepaalde hiërarchie binnen eRocket. Of iemand nu net 2 weken werkzaam is binnen eRocket of dat iemand (mede)eigenaar is van eRocket, iedereen beslist mee in welke richting het ruimteschip van eRocket zal gaan lanceren.

erocket stagiair

Uitjes

In mijn tijd als stagiair heb ik gelukkig al diverse uitjes mogen bijwonen. Zo zijn we al meerdere keren met het team wezen uiteten in de binnenstad. Daarnaast hadden we een kleine 2 maanden geleden ons eigen eRocket Oktoberfest. Op vrijdag vetrokken we met team Den Bosch in onze bijbehorende kleding naar onze collega’s in Breda. Na een heerlijke maaltijd werden er meerdere gezelschapsspellen gespeeld en werd er genoten van de diverse bijbehorende Duitse hits. Een absoluut hoogtepunt waarbij je iedere collega ook op een andere manier leerde kennen.

Passie

Wat ik erg fijn vind aan eRocket is het enthousiasme en de passie voor online marketing. Voor mijn afstudeeropdracht dien ik diverse aspecten te ontwikkelen die ook daadwerkelijk geïmplementeerd gaan worden door eRocket. Ik krijg binnen eRocket ook de volledige ruimte om mijn eigen creatieve brein te gebruiken. Door middel van presentaties houd ik ook team Breda ook op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik merk dat iedere werknemer plezier heeft in zijn of haar werk en dat motiveert ook echt!

 

Stem in het bedrijf

Ondanks dat ik mij tijdens mijn afstudeerstage volledig focus op het afstuderen, vind ik het erg fijn dat ik ook echt betrokken wordt binnen eRocket. Zo neem ik onder andere ook deel aan de wekelijkse trainingen. Op die manier steek ik ook veel op over de nieuwste online marketing ontwikkelingen.

Daarnaast krijg ik volledig de ruimte om mee te werken als ik daar de tijd voor heb naast mijn afstudeeronderzoek. Verder is het fijn dat we op kantoor met alle collega’s in één ruimte werkzaam zijn. Zodoende steek je nog iets meer op over de werkzaamheden van andere eRocketeers.

Vriendengroep

Het team van eRocket bestaat uit mensen die over het algemeen dezelfde interesses en hobby’s delen. Naast de gebruikelijke werktijden zien de collega’s van eRocket elkaar ook vaak buiten werktijd. Zo wordt er regelmatig een potje padel gespeeld na werktijd en zijn we al een aantal keer wezen stappen met team eRocket. Tenslotte, zien we zo nu en dan ook foto’s voorbij komen van eRocketeers die elkaar tegenkomen op diverse festivals.

erocket cultuur

eRocketeer worden?

Wil jij ook deel uit maken van een ambitieuze vriendengroep dat gek is op online marketing. Bekijk hier dan eens onze openstaande vacatures voor onze vestigingen in Breda en ’s-Hertogenbosch. Binnen eRocket staat groei centraal. Groeien als persoon, maar ook als organisatie. Ben jij de juiste persoon voor eRocket? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij de volgende groeibriljant van eRocket!