Breda | Den Bosch

eRocket op de Webwinkel Vakdagen

Je hoort het bij de meeste bedrijven wel: ‘je krijgt hier ruimte om je te ontwikkelen.’ Hartstikke leuk om te benoemen, maar het is nog leuker als het ook daadwerkelijk zo is! Naast wekelijkse interne trainingen, is er natuurlijk ook veel te leren van expert buiten eRocket. En wat is dan een niet te missen bijeenkomst? De Webwinkel Vakdagen!

Ieder jaar reist het team af naar Utrecht om hier, verdeeld over 2 dagen, toffe lezingen bij te wonen en verdere verdieping te zoeken in onderwerpen die jij interessant vindt. In deze blog neem ik je mee in het bezoek aan de Webwinkel Vakdagen 2024. 🚀

eRocket op de Webwinkel Vakdagen

Van TikTok tot AI

Ondanks dat we bij eRocket allemaal allround online marketeer zijn, verdiepen we ons graag in specifieke onderwerpen. 

Mijn dag begon met een lezing over productverkoop op TikTok en de laatste ontwikkelingen hiervan. Mega interessant, maar vooral ook een goed moment om nieuwe ideeën op te doen. Wist je bijvoorbeeld dat 91% van de TikTok gebruikers interactie toont met productadvertenties? Waarvan een kwart vervolgens overgaat tot een directe aankoop?!

Inzichten als deze zijn niet alleen goed voor onze kennis, maar kunnen we ook direct toepassen in projecten met klanten. Zo dagen we onszelf continu uit om nieuwe dingen te proberen en een project weer beter te maken!

Een andere lezing die mij is bijgebleven ging over de combinatie: Google Ads X AI.

Het zal je niet ontgaan zijn, artificial intelligence is o-ver-al. Zeker in het online marketing universum! Binnen eRocket zijn we hier dan ook dagelijks mee bezig. Naast AI-trainingen passen we dit in alle kanalen van online marketing toe. Zo ook Google Ads. Het bijwonen van een lezing als deze kon dus niet ontbreken.

Samen uit, samen eten!

Natuurlijk bestaat de dag niet alleen uit lezingen. Want wat kan er nou niet ontbreken op een leerzame dag als deze? Precies! Een lunch met de andere eRocketeers. Een gevulde buik is essentieel om goed op te kunnen letten 😉. En ook gezellig om de dag te bespreken. 

Op vrijdag bespreken we alle bevindingen met het gehele team en gaan we direct aan de slag met het toepassen van alle kennis die we op hebben mogen doen.

Oja, ook hier is de lunch erg gezellig. Want vrijdag is bij eRocket al jaren: carpaccio dag!

Kennismaken met de kennis van eRocket?

Lijkt het je nou ook tof om volgend jaar mee te gaan met ons naar de Webwinkel Vakdagen 😉? Dat vinden wij ook! We komen graag met je in contact voor een van onze openstaande vacatures

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd hoe het verder is om te werken bij eRocket? Kijk dan vooral even op onze andere pagina’s over wat wij bieden.

Kleine spoiler: hier vind je ook de aftermovie van onze jaarlijkse workation. En in 2023 was dit een hele spectaculaire… 🃏.