Breda | Den Bosch

Gespecialiseerde allround online marketeers

Bij eRocket zijn we allemaal allround online marketeers. Natuurlijk hebben sommigen een extra functie, zoals HR of sales. Maar als het op online marketing aankomt zijn wij van alle markten thuis. Letterlijk. SEO, SEA, social media marketing en e-mail marketing. En toch hebben we allemaal dat ene onderwerp waar we net wat beter in zijn dan de ander of net wat leuker vinden dan de andere werkzaamheden.

allround online marketeer

Allround met Multi Funnel Marketing

Bij eRocket werken we met onze eigen strategie Multi Funnel Marketing. Dit houdt in dat we alle online kanalen inzetten om het beste resultaat te behalen voor de klant. We combineren SEO, SEA en social media marketing tot één groot plan om de doelstelling te halen. Hiernaast vinden we het belangrijk dat de klant een vast contactpersoon heeft. Zodat je altijd snel contact hebt met korte lijntjes. Wanneer jij dus een project oppakt zal je (samen met een collega) je bezig gaan houden met alle online kanalen. Dat maakt het werk lekker afwisselend!

Ieder zijn specialisme

Het is natuurlijk logisch dat jij toch een onderdeel hebt dat je net wat leuker vindt of waar je net wat beter in bent. Superhandig! Zo kun jij andere collega’s ondersteunen of inspireren. Wil je aan de slag met een nieuw social platform of een nieuwe advertentie strategie? Dan is het fijn als er een collega is die hier al meer ervaring mee heeft. Hiernaast hebben we elke vrijdagochtend een training. Tijdens deze training kan jij het team weer nieuwe ontwikkelingen of verdiepingen leren over jouw onderdeel. Zo hebben we bijvoorbeeld een training gehad over het optimaliseren van je Google Shopping feed en een training over de perfecte Pinterest strategie. Wanneer je met een aantal collega’s een groter project oppakt komt jouw specialisme ook weer van pas. Samen bepaal je de complete strategie, maar vervolgens kan jij je bijvoorbeeld verdiepen in de socials en je collega’s in SEO en in SEA.

Teamwork makes the dreamwork

Naast de projecten zorgen we natuurlijk ook dat eRocket online blijft groeien. Hiervoor hebben we een aantal interne teams. Zo hebben we team SEO of team Instagram. Vind jij SEO echt het leukste onderdeel van alle werkzaamheden? Dan kun je helpen de SEO van eRocket op te pakken! Op deze manier ben je een paar uur in de week extra bezig met jouw onderdeel. Ikzelf vind bijvoorbeeld het maken van content voor socials en SEO erg leuk! Daarom pak ik samen met een collega het Instagram account van eRocket op en ben ik onderdeel van team SEO!

Ben jij onze gespecialiseerde allrounder?

Zo hebben we toch allemaal ons eigen specialisme. Doordat we allround zijn is het werk lekker afwisselend, maar hiernaast is er genoeg ruimte om jezelf te verdiepen in een specifiek onderdeel.. Welk onderdeel van online marketing spreekt jou het meeste aan? Of leer jij het liefst ook over alle onderdelen? Bekijk dan eens onze vacaturepagina en wie weet word jij onze volgende gespecialiseerde allround online marketeer!