Breda | Den Bosch

Groei en ontwikkeling bij eRocket

Een week op het werk die volledig in het teken staat van persoonlijke groei en ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling en werkgeluk: dat klinkt top toch? Bij eRocket hebben we een aantal keer per jaar zo’n week. Tijdens deze week nemen we even afstand van onze reguliere werkzaamheden en leggen we de volledige focus op de groei en ontwikkeling van onszelf, het team en het bedrijf.

Dit doen we met verschillende activiteiten, gesprekken, brainstormsessies en natuurlijk héél véél gezelligheid (onder het genot van lekkere broodjes tijdens de lunch 😉). Benieuwd hoe we bij eRocket onze groei en ontwikkeling een boost geven tijdens zo’n week 5? Lees dan als een raket verder!

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Blijven leren in combinatie met ontwikkelingsmogelijkheden: dat is iets wat uitdaging biedt in een baan. En laten we bij eRocket nu nét die uitdaging bieden.

Met uitgebreide inwerktrajecten en wekelijkse interne trainingen bieden we al onze eRocketeers de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen, zowel op het gebied van soft skills als op het gebied van hard skills. En tijdens de week 5 doen we hier nog een schepje bovenop. Zo heb je tijdens deze week de vrijheid om zelf te bepalen op welke gebieden je je wilt ontwikkelen of in welke onderwerpen je je wilt verdiepen. Door trainingen over deze onderwerpen te volgen of je uitgebreid in te lezen kun je je tijdens deze week lekker focussen op jouw eigen ontwikkeling. Missie geslaagd? We dare you om een training te verzorgen voor je collega’s!

Bedrijfsontwikkeling

De kwaliteit van reguliere werkzaamheden is natuurlijk erg belangrijk, maar onderschat ontwikkelingen van andere elementen op het gebied van bedrijfsontwikkeling niet.

Tijdens de week 5 bij eRocket brainstormen we met het hele team over verschillende mogelijkheden op het vlak van bedrijfsontwikkeling. Zijn we nog op de hoogte van de laatste online marketing trends? Waar liggen kansen op social media? Is de website nog wel aantrekkelijk genoeg? Hoe kunnen we beter in beeld komen bij onze doelgroepen? Alles komt aan bod. Even gebrek aan creativiteit en nieuwe ideeën? Dan is een potje tafelvoetbal ons niet onbekend!

Werkgeluk

Allemaal leuk en aardig, dat fulltime werken. Maar hoe geweldig is het als je ook écht met plezier naar je werk gaat? Bij eRocket staat werkgeluk hoog in het vaandel, dus dit onderwerp kan natuurlijk niet missen tijdens week 5. Door samen met collega’s gesprekken te voeren over alles wat je op en buiten de werkvloer energie geeft, krijgen we inzicht in mogelijke verbeterpunten en dingen waar we trots op mogen zijn als eRocketeers en als bedrijf. Ennuh, als je dit een beetje suf vindt klinken: deze gesprekken vinden plaats tijdens een potje voetbal, een wandeling of een spel. Vervelen hoeft niet dus!

Doordat de focus een hele week lang op groei en ontwikkeling bij eRocket ligt is er genoeg tijd om alle ideeën meteen om te zetten in acties en haalbare plannen. Zo kunnen we zo snel mogelijk verbeteringen doorvoeren en aan de slag met nieuwe kansen en staan we nooit stil.

Eigen ervaring

Tijdens mijn tweede week bij eRocket viel ik meteen met mijn neus in de boter: het was tijd voor week 5. En eerlijk; mijn enthousiasme voor eRocket is tijdens deze week nóg groter geworden dan het al was. Want samen met collega’s werken aan persoonlijke groei en samen bouwen aan het bedrijf waar je werkt geeft zoveel plezier en vertrouwen op de werkvloer. De week heeft me erg veel inzichten, gezelligheid en extra binding met het team gebracht: een perfecte basis om mijn carrière bij eRocket met heel veel enthousiasme door te zetten!

Zien we jou binnenkort bij eRocket?

Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen en skyhigh te gaan bij eRocket? Twijfel dan niet en bekijk gauw onze vacatures!