Breda | Den Bosch

Het creëren van je eigen functie bij eRocket

We kunnen bijna de tweejarige verjaardag vieren van eRocket en ondertussen zijn we als bedrijf erg gegroeid in ons klantenbestand, maar hebben we ook een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Dit vraagt ook om andere rollen binnen ons team. We hebben nu bijvoorbeeld een feestcommissie voor alle toffe feestjes en uitstapjes en een vertrouwenspersoon bij wie je alles kwijt kan! In dit blogartikel vertel ik je hoe ik mijzelf heb ontwikkeld van online marketeer naar een allround functie waarin ik mijn passie voor online marketing kan blijven uitvoeren, maar waarin ik ook het bedrijf help groeien door new business op te pakken (mijn collega’s noemen het sales, maar zo zie ik het zelf niet 😉).

Online marketing is mijn passie

Laat ik beginnen met het belangrijkste. Online marketing is mijn passie. Goede resultaten behalen voor klanten, innovatief zijn en mensen helpen hun bedrijf te laten groeien is wat mij motiveert. Ik ben online marketeer bij eRocket en dit is ook wat ik het liefste doe. Hoewel ik altijd al erg enthousiast werd van SEA heb ik ontdekt dat ik mijn passie ook zeker in SEO en social media kwijt kan. Dit is het voordeel van een allround online marketeer zijn bij eRocket. Je kunt namelijk alle onderdelen van online marketing beoefenen binnen onze Multi Funnel Marketing strategie.

Werken bij een online marketing bureau

Groei mee met eRocket

eRocket is in de afgelopen jaren erg hard gegroeid, om dit te bewerkstelligen moet het team meegroeien met het bedrijf. Wat begon als een aantal lead gesprekken overnemen is uitgegroeid tot het volledig ondersteunen van Erik bij het oppakken van nieuwe leads. In gesprek gaan, presentaties geven en strategische plannen maken zijn enkele voorbeelden wat in mijn nieuwe takenpakket aan bod komt. Dit heeft mij persoonlijk ontwikkeld op vlakken die eerder nooit aan bod kwamen. De voldoening die ik haal uit het binden van een nieuwe klant aan eRocket is geweldig. Op deze manier help ik eRocket helpen groeien.

Het mooiste van dit alles is dat ik aan mooie projecten kan werken en bedrijven verder kan helpen met groeien. Doordat ik zelf online marketeer ben kan ik heel goed duidelijk maken aan leads wat wij kunnen betekenen en waar de kansen liggen in de markt. Op deze manier hoef ik eRocket niet te verkopen, maar kan ik met leads in gesprek gaan en mijn enthousiasme overbrengen. Geloven in je eigen dienst, enthousiast zijn en luisteren naar mensen is hoe wij bij eRocket onze leads en klanten te woord staan. In onze beleving de beste manier!

Wil jij meegroeien met eRocket?

De afwisseling in mijn werkzaamheden en eRocket helpen groeien is met name wat mij zo erg aanspreekt in mijn dagelijkse werkzaamheden. Wanneer je wilt leren, jezelf wilt ontwikkelen en slimmer worden ben je bij eRocket aan het juiste adres.

Ben je geïnteresseerd geraakt om ook allround online marketeer te worden met volop kansen om door te groeien? Bij eRocket zijn we met enige regelmaat op zoek naar nieuwe toppers. Houd de website en/of social in de gaten voor nieuwe vacatures. Wie weet zien we je snel! 😁