Breda | Den Bosch

Zo ziet het inwerktraject van eRocket eruit

Als online marketeer bij eRocket maak je deel uit van een team van 14 professionals. Na een uitgebreid inwerktraject ben jij in staat om de werkzaamheden voor jouw klanten zelfstandig uit te voeren. Je creëert, analyseert en optimaliseert campagnes, SEO teksten of social media accounts aan de hand van het Multi Funnel plan. Jouw collega’s zijn er altijd om met je te sparren of je advies te geven. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom online marketing en vind dit leuk om met het team te delen. Ben je benieuwd hoe het gehele inwerktraject er uit ziet? Ik vertel je er graag meer over!

 

Aan de slag als online marketeer

Wanneer jij aan de slag gaat als online marketeer bij eRocket, word je uiteraard volledig ingewerkt zodat je na een tijdje zelfstandig aan de slag kunt. Gedurende het inwerktraject zal je trainingen volgen en veel meekijken met jouw nieuwe collega’s. Dubbel zo fijn, want hierdoor leer je niet alleen onze werkwijze kennen, maar ook de collega’s. De trainingen zullen volledig in het teken staan van de kennismaking met al onze systemen. Denk hierbij aan Google Ads, Analytics en Tag Manager. Maar ook ons eigen eRocket Dashboard komt aan bod.

Wanneer wij aan projecten voor klanten werken, werken wij volgens het Multi Funnel plan. Hierin staan alle stappen vermeld die wij gedurende het hele project gaan nemen. Tijdens jouw inwerkperiode vinden wij het heel belangrijk dat jij meer over al deze stappen gaat leren. Dit plan zal dus zowel gedurende de beginperiode als tijdens klantgesprekken veel aan bod komen. In het artikel Multi Funnel Marketing vertellen wij je graag meer over onze werkwijze.

 

Het team

Jouw nieuwe collega’s zullen er alles aan doen om je direct welkom te laten voelen. Wanneer jij vragen hebt of ergens niet uitkomt kun jij bij al je collega’s terecht, wij helpen je graag verder. Zelf heb ik dit als erg fijn ervaren! Ik had namelijk na de eerste dag al het gevoel dat ik onderdeel was van het team, terwijl het inwerktraject nog maar net begonnen was. Je wordt overal bij betrokken, ook wanneer er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. werken bij eRocket

 

Carpaccio vrijdag & tafelvoetbal

Bij eRocket is het een traditie om na elke pauze een potje tafelvoetbal te spelen. Samen met jouw collega’s strijd je voor de titel en probeer je te voorkomen dat je met 0-10 verliest. Lijkt het je leuk om bij eRocket te komen werken? Dan raad ik je aan om alvast een paar keer te gaan oefenen, want oefening baart kunst! 😉 Daarnaast staat elke vrijdag in het teken van Carpaccio Vrijdag, om het weekend alvast een beetje in te luiden. Onze pauzes zijn super gezellig en je leert je collega’s goed kennen. Wij vinden het leuk om meer over je te weten te komen en daar is de pauze natuurlijk heel geschikt voor.pauze online marketeer

 

Oefening baart kunst

Wat voor tafelvoetbal geldt, geldt uiteraard ook voor jouw werkzaamheden voor eRocket. Dankzij de trainingen zal je in korte tijd veel informatie krijgen over ons vak. Maar, uiteindelijk leer je het meest door het zelf te gaan doen en er mee te oefenen. Tijdens jouw inwerktraject zal dit dan ook de prioriteit hebben. Je gaat direct aan de slag voor onze klanten, uiteraard met ondersteuning van de collega’s. Hierdoor leer je alle aspecten van eRocket kennen, al in de eerste paar weken dat jij hier werkzaam bent.

 

Google certificaten

Als online marketeer zijn de Google certificaten een must. Hiermee kun jij namelijk bewijzen wat jij allemaal in je mars hebt. Gedurende jouw inwerktraject krijg jij de tijd en ruimte om deze te halen. Door hier zelfstandig mee aan de slag te gaan, de cursussen te volgen en uiteindelijk de toets te maken leer je ook super veel. En daarnaast is het fijn om te zien dat je bepaalde aspecten herkent uit de trainingen die je al gehad hebt van jouw collega’s.

 

Vereiste kwaliteiten

Beschik jij over voldoende kwaliteiten, heb jij de wil om dingen te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan? Wij geven je graag de kans om jezelf te ontplooien tot een online marketeer. Doordat je volledig opgeleid wordt binnen eRocket, is het niet noodzakelijk om een marketing ervaring te hebben. Het team van eRocket is continu bezig met persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit vinden wij erg belangrijk en wordt dan ook enorm gestimuleerd. Zo staat onze vrijdagochtend altijd in het teken van een training, die wordt gegeven door een andere collega.

Klinkt dit alles als muziek in jouw oren en wil jij aan de slag als online marketeer bij eRocket? Houd onze website in de gaten. Wie weet verwelkomen we jouw binnenkort op het eRocket Headquarters. 🚀 Breda headquarters