Breda | Den Bosch

Mijn eerste fulltime baan bij eRocket

Vind jij het ook spannend om je studentenperiode echt achter je te laten en je in het werkleven te storten? In dit blogartikel zal ik je vertellen hoe ik eRocket ervaar als mijn eerste fulltime baan.

Fulltime werken

Om eerlijk te zijn had ik niet echt zin om 40 uur in de week te gaan werken. In mijn studententijd was ik gewend lekker uit te slapen, studeren wanneer het mij uitkwam en mijn eigen schema bepalen. Het was voor mij een behoorlijke stap om maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 op kantoor te zitten. Ondanks dat ik hier zenuwachtig over was, is het me 100% meegevallen. Na de eerste twee weken was ik al gewend aan mijn nieuwe schema. Ook best lekker om in de avond vrij te zijn in plaats van tot in de late uurtjes aan je studie te zitten.

Wel moet ik toegeven dat ik de eerste 2 weken moe thuiskwam. Zoveel nieuwe indrukken en nieuwe informatie om te onthouden. Gelukkig went dat ook snel. Wat ik heel fijn vind is dat eRocket een inwerkingstraject heeft. In het inwerkingstraject krijg je veel trainingen en meer dan genoeg tijd om met de opgedane kennis te oefenen. Je krijgt de kans om langzaam te wennen aan je nieuwe werkzaamheden. De overgang naar fulltime werken was dus even wennen maar de manier waarop eRocket werkt, maakt het heel prettig.

Bovendien is het werk waar je mee aan de slag gaat natuurlijk heel leuk en interessant. Dit maakt het veel makkelijker om daar 40 uur mee aan de slag te gaan. Ook is het op kantoor zo gezellig dat ik elke dag oprecht met plezier naar mijn werk ga. Zo vliegen die 40 uur in de week snel voorbij 🚀.

Werken achter een computer

De hele dag op kantoor achter een computer zitten was voor mij ook nieuw. Bij eRocket is je werkplek top geregeld. Een bureau waarvan je zelf de hoogte kan bepalen, twee beeldschermen en een eigen werklaptop. Doordat je je bureau (en natuurlijk je bureaustoel) in kan stellen op de juiste hoogtes, zijn je schouders en rug goed ondersteund. Na een dag werken geen rug- of nek klachten dus 👵. Het bureau kan zelfs zo hoog dat je staand kan werken. Even wat beweging tussendoor is ook lekker. In de lunchpauze doen we vaak met z’n allen een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Zo ontspant je lichaam ook weer even. Verder werken we in eilandjes en kan je tussendoor ook even gezellig met je collega’s een praatje maken. Je zit dus niet helemaal alleen afgesloten naar je computerscherm te staren.

Werksfeer

Zoals ik hierboven al heb gezegd is het op kantoor heel gezellig. Dit maakt dat de 40 uur echt voorbij vliegen. We openen op maandag gezamenlijk de week. De projecten worden verdeeld en de eRoddels worden besproken. Verder is er tijdens het werk altijd wel de tijd om een klein praatje te maken met je collega’s. Zo leer je iedereen goed kennen. ‘s Middags lunchen we met z’n allen met op vrijdag altijd een carpaccio lunch 😋. Op vrijdag sluiten we de week dan ook weer samen af met de vrijmibo. Zorg dat je op de fiets komt 😉. Buiten werk vinden we het ook leuk om uitjes te plannen. Bijvoorbeeld naar een wedstrijd van NAC of samen carnaval vieren. Het team voelt eigenlijk als een grote vriendengroep. Wie wilt er nou niet met z’n vrienden werken?

 

Ready for take-off?

eRocket is eigenlijk de perfecte werkplek om te beginnen met fulltime werken. Kom jij ons team versterken?  Het is geen vereiste om al veel ervaring te hebben met online marketing. Het is vooral belangrijk dat je passie hebt en leergiering bent. Zie jij jezelf al bij ons werken? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en begin jouw missie bij eRocket.