Breda | Den Bosch

Mijn eerste als maand eRocketeer

Dynamisch, verrassend, motiverend en gezellig. Zo zou ik mijn eerste maand bij eRocket kunnen samenvatten.

Ik werd met enthousiasme verwelkomd bij eRocket en kwam terecht in een spontaan team, zowel in Den Bosch als in Breda (waar ik op woensdagen werk). Tijdens de eerste gesprekken merkte ik al dat, naast de werkzaamheden, ook eRocket als bedrijf goed aansluit bij mij als persoon. Ik was dus niet bang of het zou klikken met collega’s, maar het is toch altijd fijn als dat bevestigd wordt.

Ik viel met mijn neus in de boter, in mijn eerste week mocht ik mee naar een klantengesprek voor een nieuw project en mocht ik mee met het eerste teamuitje van locatie Den Bosch.

Samen sterker

Wat eRocket onderscheidt en kenmerkt, in mijn ogen, is de motivatie van de werknemers. Iedereen is betrokken, bij zowel de werkzaamheden als bij het bedrijf zelf en de collega’s. Zo worden er wekelijks trainingen gegeven vanuit de collega’s zelf. Maar dit uit zich ook in de collegialiteit. De lijntjes zijn kort en de communicatie is open: er is altijd iemand die even met je mee wil kijken en je verder wil helpen.

In het inwerktraject komt deze bereidheid ook naar voren. Je wordt overal in meegenomen. Zo krijg je allerlei inwerktrainingen van verschillende collega’s; iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit en er is ook alle ruimte om deze verder te ontwikkelen. Verder is er een wekelijks één-op-één buddy uur en een wekelijks inhoudelijk buddy uur met alle junioren. Je krijgt de ruimte om er in te komen en je weg te vinden.

Balans

Wat voor mij heel belangrijk is, is balans. In werk en privé maar ook in de verschillende werkzaamheden van een functie. En werkgeluk.

Terwijl ik dit schrijf komt de kantoorhond even kroelen. Oh, en had ik al gezegd dat eRocket je elk jaar een week mee op vakantie neemt? Aankomend jaar gaan we naar Las Vegas (!!!).

Bovenstaande komt wel goed dus!

Inmiddels ben ik een maand werkzaam bij eRocket. De dagen vliegen voorbij, dat is een goed teken voor mij. Ik ben zeker nog niet klaar met de trainingen (ben je dat ooit? 😉) en blijf me verdiepen in de verschillende tools, maar ik heb ondertussen wel al een aantal eigen klanten onder me (die ik samen met een collega op pak). En misschien het belangrijkste, ik krijg weer energie van mijn werk.

Herkenbaar?

Ben jij een leergierige teamspeler die alle ins-en-outs van online marketing mee wil ontdekken? Bekijk dan de openstaande vacatures! Wil je nog wat meer weten? Neem dan eens een kijkje op de andere blogs.