Breda | Den Bosch

Multi Funnel Marketing

Onze strategie

Iedereen binnen eRocket werkt volgens onze unieke strategie: Multi Funnel Marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus. Onze strategie houdt in dat wij alle online marketing kanalen optimaliseren om een doelstelling te behalen.

De middelen die we kiezen zijn dus afhankelijk van het doel van onze klanten. Binnen Multi Funnel Marketing werken we bij eRocket onder andere met:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor een betere vindbaarheid in de gratis resultaten;
  • Zoekmachine adverteren (SEA) om gericht en snel resultaat uit marketing budget te halen;
  • Social media berichten en campagnes om meer verkeer en conversies te genereren;
  • E-mail marketing om leads of potentiële klanten om te zetten in klanten.

Snel schakelen en een fijne samenwerking met onze klanten, maar ook met onze collega’s; dat is waar we bij eRocket voor gaan. De online marketing wereld verandert continu; denk daarbij aan algoritme updates van Google, nieuwe social media kanalen, maar ook nieuwe opties in Google Ads. Hier spelen wij op in door wekelijks trainingen te volgen, elkaar te versterken binnen projecten en de nieuwste ontwikkelingen te volgen én testen. Multi Funnel Marketing draait namelijk om het behalen van doelen van onze klanten en dit bereiken we alleen als we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de branche.

Ben jij leergierig, wil jij persoonlijk groeien, alles leren over Multi Funnel Marketing en werken in het leukste team van online marketeers in Brabant? Bekijk onze vacatures en laat wat van je horen!

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, werk je aan de vindbaarheid van een website in de gratis resultaten van Google.

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is één van de snelste en meest efficiënte manieren om (potentiële) klanten online te bereiken via Google Ads of Bing Ads.

Social media marketing
(SMM)

Met social media marketing werk je aan naamsbekendheid. Het is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan.

E-mail marketing
(EMM)

Met social media marketing werk je aan naamsbekendheid. Het is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan.

Werken met Multi Funnel Marketing?

Wil jij ook alles leren over onze strategie Multi Funnel Marketing? Bekijk dan onze vacatures en stuur je leukste sollicitatie naar werkenbij@erocket.nl. We zijn erg benieuwd op welke manier jij de Multi Funnel Marketing missie gaat aanpakken om de doelen van onze klanten te behalen!

Wil je een indruk over hoe het is om te werken bij eRocket, lees dan eens onze persoonlijke blogs en volg ons op de verschillende social media kanalen.

eRocket in Las Vegas