Multi Funnel marketing

Onze strategie

Iedereen binnen eRocket werkt volgens onze unieke strategie: Multi Funnel Marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus.

Multi Funnel Marketing is alle online marketing kanalen optimaliseren om een doelstelling te halen.

De middelen die we kiezen zijn dus afhankelijk van het doel van de klant. We zetten zoekmachine optimalisatie (SEO) in voor een goede vindbaarheid en adverteren (SEA) om snel resultaat uit marketing budget te halen. Met social media versterken we onze marketing strategie.

Snel schakelen en een fijne samenwerking: dat is waar we bij eRocket voor gaan. De online marketing wereld verandert snel en daar spelen we op in door wekelijks trainingen te volgen, elkaar te versterken binnen de projecten en de nieuwste ontwikkelingen op online marketing gebied doorvoeren.

Wil jij persoonlijke groei en werken in een leuk team in Breda? Bekijk onze vacatures en laat wat van je horen!

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het verbeteren van een website waardoor je door zoekmachines zoals Google wordt gevonden.

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is één van de snelste en meest efficiënte manieren om (potentiële) klanten online te bereiken via Google Ads (AdWords) of Bing Ads.

Social media marketing
(SMM)

Met social media marketing werk je aan naamsbekendheid. Het is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan.

eRocket

Multi Funnel Marketing in de praktijk

Onze strategie werkt. Zo hebben wij al voor veel klanten met een slimme mix van de online marketing kanalen voor meer websitebezoekers en meer conversies gezorgd.

Multi Funnel voor jouw bedrijf inzetten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk de referenties op onze website en vraag vrijblijvend een gesprek aan waarbij we direct laten zien wat deze strategie voor jou kan betekenen.

Je kan ons natuurlijk ook direct bellen op 076 782 0560.

werken als online marketeer in Breda