Breda | Den Bosch

Starten als online marketeer zonder ervaring

Zakt de moed jou al in de schoenen omdat iedere vacature vraagt om ervaring? Wil jij heel graag als online marketeer aan de slag maar heb je niet de juiste achtergrond? Geen probleem! Dankzij onze interne opleiding zul jij binnen no-time met jouw eigen klanten aan de slag gaan en de fijne kneepjes van ons vak leren. Je wordt van A tot Z opgeleid door je eigen collega’s, wat dubbel zo leuk is want je leert naast onze werkwijze ook de collega’s kennen. Ben je benieuwd hoe het is om als online marketeer bij eRocket te werken? Wij vertellen je er graag meer over.

Junior & trainee functie

Wij hebben regelmatig junior of trainee vacatures openstaan. Hierdoor bieden wij ook jou de kans om in de online marketing aan de slag te gaan. Wij kijken hier dus niet naar jouw ervaring, maar puur naar jouw kwaliteiten. Zien wij potentie in jou? Dan gaan we graag samen aan de slag om je alles te leren over ons vak. Dit doen we door middel van een uitgebreid inwerktraject, waar je in korte tijd veel leert over Multi Funnel marketing en alle werkzaamheden die daar bij komen kijken.

Online marketing

Trainingen op maat

De eerste weken staan volledig in het teken van jouw inwerktraject. Dit betekent dat je veel trainingen zult krijgen en hier direct mee aan de slag gaat. Met alle informatie van de trainingen ga jij zelfstandig aan de slag voor een van onze klanten, uiteraard met de begeleiding die jij nodig hebt. Doordat je meteen oefent in de praktijk zul jij merken dat je in een korte tijd enorm veel leert. Zo leer je bijvoorbeeld direct met onze eigen online marketing strategie te werken.

Een fijne werkplek

Naast de fijne kneepjes van het vak biedt eRocket je ook een leuke en fijne werkplek met een gemotiveerd team. Wij vinden het belangrijk dat jij je direct thuis voelt. Heb jij vragen of hulp nodig, schroom dan niet om een van jouw collega’s aan te spreken. De collega’s staan voor jou klaar! Het team van eRocket doet graag leuke dingen samen en zal jou hier direct bij betrekken. Denk hierbij aan een potje tafelvoetbal in de pauze of samen proberen een escape te verlaten.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag als online marketeer aan de slag? Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Wie weet nodigen wij je binnenkort uit om bij ons op bezoek te komen! 🚀