Breda | Den Bosch

Plezier tijdens je werk bij eRocket!

werkplek online marketeerOf je nu wilt of niet: een groot gedeelte van je leven zul je besteden aan je werk. Tenzij je de loterij wint natuurlijk, maar dat is slechts voor weinigen van ons weggelegd.

Aangezien je dus veel tijd aan werk besteedt, doe je er goed aan om te kiezen voor een baan waar je plezier in hebt en zelfs gelukkig van wordt. Bij deze keuze kun je je baseren op twee onderdelen: de baan zelf en het bedrijf waar je gaat werken. Eerder schreven we al wat er zo leuk is aan het werken als online marketeer aan de bureauzijde. In deze blog wil ik je meer vertellen over het andere onderdeel: de werkplek!

Een toffe werkomgeving

Uit onderzoek is gebleken dat niet alleen je collega’s of de werksfeer van invloed zijn op je werkgeluk, maar dat ook je werkomgeving hier een rol in speelt. Als je bij eRocket werkt, hoef je je hier in ieder geval geen zorgen om te maken. Wij vinden namelijk dat je werk, plezier en ontspanning met elkaar moet kunnen combineren en dat begint met een toffe werkplek!

Op ons kantoor vind je dan ook genoeg voor plezier en ontspanning: een tafeltennistafel, een tafelvoetbal, een dartbord en natuurlijk een bar voor een gezellige vrijdagmiddagborrel! Daarnaast hebben we onze werkplek natuurlijk ingericht met gezellige planten, want van een beetje groen wordt iedereen blij. 😊

erocket tafelvoetbal
eRocket competitie

leuke werkplek BredaHeel leuk allemaal, dat ontspannen, maar een beetje competitie kan geen kwaad natuurlijk! Daarom houden we regelmatig onderlinge challenges. In april was de challenge om zoveel mogelijk te gaan wandelen, een gezonde uitdaging dus. 😉 Met de Ommetje-app werden de scores bijgehouden en degene met de meeste punten won de felbegeerde eRocket wisseltrofee.

In mei zijn we gestart met onze officiële eRocket Tour du Kantine. In 3 maanden tijd gaan we allemaal tegen elkaar strijden op 3 onderdelen: darten, tafeltennis en tafelvoetbal. En natuurlijk is de beloning ook hier eeuwige roem en de wisselbeker. Je kunt je voorstellen dat de gemoederen in de kantine hoog oplopen tijdens deze wedstrijden en we elkaar opeens van een hele andere kant leren kennen! 😜

Ready to rumble?

Ik werk nu ruim anderhalve maand bij eRocket en geloof me, die tijd is echt voorbij gevlogen. Wat mij betreft draagt een leuke werkplek dus zeker bij aan je werkgeluk. Klinkt dit als iets waar jij ook vrolijk van gaat worden? Check dan even onze openstaande vacatures. Wie weet spelen we dan binnenkort wel een potje tafeltennis bij ons op kantoor!