Breda | Den Bosch

Een kijkje in het sollicitatieproces van eRocket

Benieuwd naar het sollicitatieproces van eRocket? In deze blog nemen we je mee in ons sollicitatie-universum. Zo kom jij erachter hoe je onderdeel wordt van één van de snelst groeiende online marketing bureaus! Van de sollicitatiebrief tot een gesprek en je eerste maanden als eRocketeer: jouw ruimtereis gaat met een vliegende vaart van start na het lezen van alle tips!

Waarom eRocket?

Wanneer je deze blog leest heb je waarschijnlijk al enige interesse in ons online marketingbureau. En heel eerlijk: dat kunnen wij begrijpen. Bij eRocket bieden we je namelijk de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken. Wil je jouw soft skills op het gebied van klantcontact verbeteren? Dan helpen wij je met trainingen en mogelijkheden om te oefenen! Toe aan meer uitdaging op het gebied van social media? Wie weet ben jij binnenkort onze social media expert. Niet alleen ontwikkelmogelijkheden staan centraal bij eRocket, ook gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden de vrijdagen bij ons vaak afgesloten met de gezelligste borrels en zijn we niet vies van een teamuitje. Benieuwd naar meer redenen om bij eRocket te werken? In een andere blog lees je 10 redenen om bij eRocket te werken.

De start van jouw sollicitatieproces

Wanneer je ons tegengekomen bent op social media, Google, via onze collega’s óf  ergens anders is het tijd voor jouw sollicitatie. En dat sollicitatieproces begint vaak met een brief. Wij geven je graag een aantal tips om jouw sollicitatie een boost te geven:

  1. Vertel lekker veel over jezelf in je sollicitatiebrief: wat voor ervaring heb je in het vakgebied, wat zijn je interesses en hoe ben je als persoon? Wij zijn nieuwsgierig naar jou.
  2. Laat in je brief duidelijk naar voren komen waarom je juist bij eRocket wilt werken. Dan vertellen wij tijdens het sollicitatiegesprek waarom wij zo nieuwsgierig zijn naar jou 😉.
  3. Zorg ervoor dat jouw CV er tussenuit springt. Hoe? Dat vertellen we je graag in een blog.
  4. Controleer jouw sollicitatiebrief en CV op spellingsfouten. Zo is jouw sollicitatie helemaal ready for lift-off!

Tijd om kennis te maken

Heb je jouw sollicitatie uitgestuurd? Nice! Wij laten je zo snel mogelijk weten of we een match zien. Match gesignaleerd? Dan wordt jouw sollicitatieproces vervolgd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we verder in op jouw motivatie, ervaring en natuurlijk op jou als persoon. Uiteraard vertellen wij je ook meer over eRocket. Onze tip om met een vliegende vaart door jouw eerste sollicitatiegesprek heen te gaan? Ben nieuwsgierig! Hoe meer vragen je hebt en hoe meer je wilt leren, hoe beter.

Ready for lift off?

Ben jij na je eerste gesprek net zo enthousiast als wij zijn? Dan kunnen we niet wachten om je nog beter te leren kennen. Tijd voor een tweede gesprek dus! Voorafgaand aan dit tweede gesprek vragen wij je om een case te maken. Zo ontdek jij of de werkzaamheden op ons online marketingbureau écht bij je passen en krijgen wij een beetje inzicht in jouw denkwijze. Niets om bang voor te zijn dus 😉.

Wanneer het tweede gesprek van beide kanten een succes is, kunnen wij niet wachten om jou te verwelkomen als nieuwe eRocketeer. Are you ready for lift off?

Werken bij één van de snelst groeiende online marketing bureaus

Wanneer je de kennismakingen en gesprekken van jouw sollicitatieproces doorlopen hebt, is het tijd om eRocket-vlieguren te maken. Tijdens een persoonlijk en uitgebreid inwerktraject ga je kennismaken met eRocket en alle onderdelen van onze Multi Funnel Marketing strategie. Daarnaast ga je ontdekken waar jij energie van krijgt op de werkvloer en krijg je de ruimte om jouw ontwikkeling een boost te geven met trainingen, oefeningen en sparsessies met collega’s. Jouw nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat je nooit uitgeleerd bent en je niet gauw zult vervelen 😊. Voor je het weet kun je je geen werkdag zonder eRocket voorstellen en ben je onderdeel van het interieur 😉.

Zien we jou binnenkort verschijnen?

Kun jij niet wachten tot je onderdeel bent van één van de snelst groeiende online marketing bureaus? Aarzel dan niet en start jouw sollicitatieproces bij eRocket! Door meer van onze blogs te lezen ontdek je welke functie bij jou past. Op onze vacaturepagina vind je de openstaande vacatures en start je jouw sollicitatie binnen no-time. Wie weet wandel jij binnenkort ons kantoor binnen om kennis te maken, wij kunnen niet wachten!

Danique over haar sollicitatieproces

Bekijk hier hoe ik het sollicitatieproces heb doorlopen!