Breda | Den Bosch

Wat bieden wij

Benieuwd naar alles wat eRocket jou te bieden heeft? Lees dan verder en ontdek wat wij jou bieden in een nieuwe job!
Team

Bij ons kom je in een team dat veel samenwerkt en alle successen samen viert! Samen zorgen we ervoor dat geen ster te ver is. Als online marketeer bij eRocket ben je dus écht onderdeel van het team: en wat voor eentje. Een fijne sfeer en open communicatie staan bij ons centraal. Ook gezelligheid kan niet missen bij eRocket. Zo is een vrijdag middag borrel geen uitzondering en hebben we regelmatig leuke teamuitjes.

Vliegende start

We kunnen ons voorstellen dat een nieuwe job best spannend is. Er komt veel op je af en het is vaak nog even zoeken naar nieuwe routines. Maar no worries: bij eRocket hebben we voor iedere functie een passend inwerktraject! Met face-to-face trainingen van collega’s en voldoende tijd om te oefenen met alle online marketing onderdelen verzekeren wij je van een vliegende start bij eRocket!

Wat krijg je als online marketeer bij eRocket?
  • Een gezellig team: samenwerken, vrijdag middag borrels en teamuitjes zijn bekende begrippen bij eRocket
  • Ontwikkelmogelijkheden: met zowel interne als externe trainingen stop je bij ons nooit met leren
  • Doorgroeimogelijkheden: door terugkomende POP gesprekken bespreken we ieder kwartaal jouw voortgang
  • Flexibiliteit: bij eRocket kun je jouw eigen dagen inplannen en zelfs flexibele werktijden toepassen
  • Extra’s: gratis sportfaciliteiten in Den Bosch, €100,- budget voor sportkleding en een jaarlijkse workation naar de zon
  • Vliegende start: een uitgebreid en persoonlijk inwerktraject

Lees hieronder meer over alle eRocket mogelijkheden!

Wat wij bieden eRocket
Wat wij bieden eRocket
Ontwikkelmogelijkheden

Team? Check! Dan nu de ontwikkelmogelijkheden bij eRocket. We vinden het belangrijk dat iedereen continu sterker wordt. Bij eRocket zul je dan ook veel leren en samen met het team kennis uitwisselen om elkaar te versterken. Denk hierbij aan wekelijkse trainingen op vrijdag die vanuit het team gegeven worden.

Niet alleen interne kennis is belangrijk: ook externe kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij onze online marketeers de mogelijkheid om externe trainingen te volgen en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doorgroeimogelijkheden

Heel leuk, die ontwikkelmogelijkheden. Maar wat kun je er eigenlijk mee bij eRocket? Nou, heel veel! Wij stimuleren ontwikkeling en uitwisseling van kennis en dat mag dan ook beloond worden. Ieder kwartaal houden we gesprekken om jouw persoonlijke ontwikkeling te bespreken. Onderdelen als ambitie, functie en salaris worden tijdens ieder gesprek besproken. Als een raket omhoog dus!

Flexibiliteit

Hoe zit het met flexibiliteit bij eRocket? Tegenwoordig is flexibiliteit een pré van velen wanneer zij op zoek zijn naar een nieuwe job. Dat vinden wij heel logisch. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om je eigen dagen in te plannen en hierbij zelfs flexibele werktijden toe te passen. Je ochtend starten in de sportschool? Het kan!

Extra's

Werken bij eRocket is al leuk op zichzelf, maar wij maken het graag nét wat leuker! Daarom krijg je bij ons leuke extra’s. Is te weinig sportkleding momenteel jouw excuus om niet te sporten? Dat nemen we graag voor je weg met €100,- budget om sportkleding van te kopen. Ieder jaar gaan we met eRocket een week naar de zon. Malaga en Las Vegas waren onvergetelijk, maar ook komend jaar staat er dus weer een reis op de planning.

Kun jij na het lezen van deze tekst niet meer wachten op jouw vliegende start bij eRocket? Bekijk dan gauw onze vacatures en solliciteer direct!