Breda | Den Bosch

Win jij ook een award samen met eRocket?

Zo. Dat voelt gek om te schrijven (of zeggen 😉). Een award winnen met eRocket? Dat is vanaf dit jaar een feit. En die mogelijkheid heb jij dus ook. In dit artikel neem ik je graag mee in de reis die wij in 2023 hebben gemaakt. Een onvergetelijke reis en een bekroning voor 5 jaar hard werken. Dat willen we vaker gaan beleven.

Ben je er klaar voor? Lees snel verder.

eRocket op de DSA awards van 2023
eRocket op de DSA awards

Van droom..

Ruim 12 maanden geleden zaten we met het team te brainstormen. Dat doen we voor onze klanten. Maar deze keer hielden we een brainstorm over onze strategie, voor eRocket. Een belangrijk onderwerp dat centraal stond, was: extra focus op kwaliteit.

We zijn in de afgelopen 5 jaar enorm gegroeid en hebben veel meegemaakt. Maar in deze periode verloren we één ding niet uit het oog. De kwaliteit van onze dienstverlening aan onze klanten. Zijn klanten tevreden? Dan zijn wij ook tevreden.

Toch wilden we het concreter maken. Want ‘kwaliteit’ is niet concreet genoeg geformuleerd. Daar brachten we snel verandering in. Meedoen aan de Dutch Search Awards? Dat zou een beloning zijn voor onze eRocketeers. En zo ontstond onze droom en KPI voor dit jaar.

Waarom Dutch Search Awards?

De Dutch Search Awards is dé awardshow in ons vakgebied. Wij vinden DSA extra bijzonder omdat de genomineerden worden bepaald door een vakjury. Die vakjury bestaat uit 100 marketeers die met veel passie en kennis alle cases hebben bekeken. Een nominatie is voor ons al een teken dat we echt kwaliteit leveren.

.. tot realiteit

Om mee te mogen doen met de awards moet je een case indienen die voldoet aan de gestelde criteria. Zo moet de strategie succesvol, uniek en innovatief zijn. Zelf heb ik ook mogen werken aan zo’n case. Een mooie ervaring waar je echt veel van leert.

En het is ook spannend. Want hoe vet is het om een nominatie te krijgen met een strategie die jij aan het uitvoeren bent? Ik kan je verklappen: dat is echt gaaf! Na het indienen van onze cases wachtten ons nog een tijd van geduld. De jury’s moesten immers alle cases lezen én beoordelen.

Vol spanning zaten we op de dag van bekendmaking de website in de gaten te houden. Is er al iets bekend? Staan we er tussen? Ik denk dat we zeker elke 5 minuten de website opnieuw laadden.

Maar het wachten werd beloond. We hoorden dat onze doelstelling was gelukt. Twee nominaties! Hoe vet?! Onze case met Hypotheek Visie werd genomineerd in de categorie Beste SEA ChatGPT campagne en daarmee werden we ook genomineerd als Beste Newcomer!

eRocket Best Newcomer DSA'23

eRocket wint de award voor Beste Newcomer!

Op 1 december 2023 was het zo ver: de awardshow. eRocket was met het hele team aanwezig op deze mooie avond. Na de heerlijke hapjes en een feestelijk glas champagne was het tijd voor de awardshow. Onze ChatGPT case werd helaas geen eerste, maar we wonnen wel de eerste prijs voor Best Newcomer! Dit is voor ons een super waardering: we zijn met ons team bezig met creatieve en innovatieve online marketing!

Dit smaakt naar meer! We hebben heel veel energie gekregen van deze fantastische avond.

Wil jij ook winnen met eRocket?

Kun jij niet wachten tot je onderdeel bent van onze award winning team? Aarzel dan niet en start jouw sollicitatieproces bij eRocket! Door meer van onze blogs te lezen ontdek je welke functie bij jou past. Op onze vacaturepagina vind je de openstaande vacatures en start je jouw sollicitatie binnen no-time. Wie weet wandel jij binnenkort ons kantoor binnen om kennis te maken, wij kunnen niet wachten!