Breda | Den Bosch

De bedrijfscultuur binnen eRocket!

Na mijn landing op deze toffe plek, wil ik graag delen wat dit bedrijf nou zo leuk maakt. Een tipje van de sluier, de bedrijfscultuur heeft hier alles mee te maken. In dit artikel ga ik hier verder op in, lees snel verder!

bedrijfscultuur erocket

Mijn eerste indruk van eRocket

Na het eerste sollicitatiegesprek had ik meteen een goed gevoel bij eRocket. De manier van werken en de omgang met werknemers sprak mij meteen erg aan. Transparantie, openheid en de mogelijkheid tot veel leren waren de kernmerken die naar voren kwamen bij dit gesprek. En dat was precies waar ik naar op zoek was.

Na een aantal maanden gewerkt te hebben werden mijn verwachtingen alleen maar meer bevestigd. Binnen het team maakt het niet uit wat jouw ervaringsniveau is binnen online marketing. Alle collega’s helpen elkaar te versterken en laten elkaar groeien.

Dit gebeurt niet alleen tijdens de werkuren, maar ook gedurende de leuke activiteiten buiten werk om. Iedereen bij eRocket is enorm betrokken bij elkaar, waardoor we eigenlijk geen collega’s zijn, maar elkaar echt benaderen zoals we dat bij onze vrienden doen.

Er heerst onder de collega’s een gezellige en informele sfeer, maar daarnaast wordt er ook heel hard gewerkt. Het motto ‘Work hard, play hard’ is hier zeker van toepassing! Wil jij meer weten over eRocket? Lees dan ons verhaal!

De bedrijfscultuur binnen eRocket

Uit onderzoek is gebleken dat de juiste bedrijfscultuur bijdraagt aan de creativiteit en productiviteit van werknemers. De juiste bedrijfscultuur ontstaat wanneer het bedrijf aansluit bij de normen en waarden van de werknemer. Dit is niet gek! Wanneer je dingen die je belangrijk vindt terugziet op je werkplek, ervaar je meer geluk en plezier in je werk. Wie vindt dat nou niet belangrijk?

Om erachter te komen hoe mijn mede-eRocketeers de bedrijfscultuur binnen eRocket ervaren, heb ik een vraag rond laten gaan.

‘Hoe ervaren jullie de bedrijfscultuur binnen eRocket?’

De antwoorden die ik terug kreeg kwamen zo overeen, dat het door één persoon geschreven had kunnen zijn. Dit benadrukt nogmaals de betrokkenheid van collega’s naar elkaar en het gevoel dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Om een goed beeld te schetsen van de cultuur binnen eRocket zal ik kort de antwoorden beschrijven op de vraag hoe mijn collega’s de cultuur binnen eRocket ervaren.

  • Open en transparante sfeer
  • Gezelligheid onder de collega’s
  • Iedereen is erg behulpzaam naar elkaar waar leren in het middelpunt staat
  • Iedereen werkt hard en versterkt elkaar in wat hij/zij doet

Bovenstaande eigenschappen passen perfect bij een familie-cultuur. Hierin werken collega’s samen in hechte teams en zijn daarnaast erg klantgericht. De leidinggevenden worden gezien als mentors en vinden het belangrijk dat iedereen veel leert.

Erik, eigenaar van eRocket, beschrijft het team als een hecht team dat aanvoelt als een ‘vriendenclub’. Waarbij we elkaars thuissituatie kennen en voor elkaar door het vuur gaan en altijd voor elkaar klaar staan.

Als dit geen ‘familie’-gevoel opbrengt!

Werken in deze familie-cultuur?

Denk jij nu, ‘Dit is een organisatie die bij mij past!’ Op dit moment hebben we nog 1 vacature openstaan. Bekijk onze vacaturepagina voor meer informatie. Ben jij geïnteresseerd? Aarzel dan niet en neem contact op! Stuur een motivatie en CV naar werkenbij@erocket.nl.