Breda | Den Bosch

De eerste week van een eRocketeer

In dit blogartikel neem ik je mee in mijn eerste week als online marketeer. Mijn eerste vlieguren bij eRocket. Veel leren, veel uitdaging, maar ook veel gezelligheid.

Een week als junior online marketeer

Voordat ik aan mijn eerste ‘echte’ fulltime week begin heb ik al een paar dagen op kantoor meegelopen. Zo kan ik alvast de eerste trainingen volgen en iedereen leren kennen. Een vliegende start maken dus! Ik begon gezellig op kantoor. Bevalt het thuiswerken je ook wel goed? Bij eRocket zorgen ze ervoor dat je set-up thuis net zo goed is als op kantoor.

Op naar de eerste officiële week. Maandagochtend, we beginnen met het weekoverleg. Om de week vol energie te beginnen starten we met een Energizer. Deze week spelen we met het team een spelletje. Hierna bespreken we hoe het met eRocket gaat en wat iedereen de komende week gaat doen. Verder maak je op maandag de planning voor de week. In het begin heb je waarschijnlijk nog niet veel klanten om je agenda te vullen. Gelukkig is er altijd genoeg te doen. Naarmate de week vordert zijn er genoeg collega’s die jouw hulp kunnen gebruiken. Win-win, want van al die opdrachten kan jij weer leren.

Trainingen volgen

Heb je nog niet heel veel ervaring met online marketing? Dat is geen probleem. Je krijgt over elk onderdeel trainingen van je eigen collega’s. Zo leer je snel alle onderdelen van online marketing. Bijkomend voordeel, je leert ook je collega’s beter kennen. Je krijgt één of twee trainingen per week. Zo kan je alles goed verwerken en heb je tijd om meteen aan de slag te gaan met het onderwerp. Op vrijdagochtend is er een gezamenlijke training voor iedereen. Zodat we met z’n allen blijven leren en ontwikkelen. We gebruiken namelijk altijd nieuwe online marketing technieken in onze Multi Funnel Strategie. Heb je een gaatje vrij in je agenda? Volg dan een Google training. Hier leer je hoe alle tools van Google werken en kun je je Google certificaten halen. Bij eRocket ontwikkel je jezelf sneller dan het licht tot een allround online marketeer.

werken bij eRocket

Gezellige collega’s

Je hoeft niet bang te zijn dat je de gezelligheid van collega’s misloopt door het thuiswerken. Iedereen is sowieso het grootste deel van week op kantoor. Ook beginnen we elke ochtend met een online dagopstart. Wel zo gezellig! Hiernaast zal je in het begin veel met je nieuwe collega’s samenwerken. Zodra je een training hebt gevolgd over een onderwerp kun je je collega’s gaan helpen. Ik vind dat zelf erg leuk, zo leer je snel je collega en alle klanten kennen. Een andere manier om je collega’s goed te leren kennen is tafeltennis en tafelvoetbal. Elke pauze is gevuld met vele potjes. Tijdens deze verhitte wedstrijden komen alle eigenschappen naar boven. Je ziet meteen wie stressbestendig is, doorzettingsvermogen heeft en bovenal wie er fanatiek is.

Kom je ook aan boord bij eRocket?

Bij eRocket vinden we het belangrijk dat je goed in het team past. Het is niet erg als nog niet veel ervaring hebt met online marketing, dat had ik ook niet. We vinden het belangrijk dat je passie voor online marketing hebt. En voor leren. Bij online marketing zijn er altijd nieuwe dingen te leren, dat maakt het ook zo leuk! Denk jij dat jij hier helemaal tussen past? Check snel onze openstaande vacatures en laat zien wat jij in je mars hebt!